Wacici Innerfire

Begeleiding in Transformatieprocessen en Ascensie

Ascensie Workshop

In deze bijzondere en krachtige workshop gaan we jouw energetisch systeem opschonen en naar een hoger niveau brengen (upgraden) door de verschillende activaties .

Je zult na het volgen van deze prachtige workshop een grote stap zetten in jouw persoonlijke ontwikkeling en in jouw eigen Ascensie-proces.


Elke stap die je zet naar je eigen kracht en naar je eigen vrijheid, brengt je dichter bij je eigen ascensie. Alles wat je doet om stevig hier aanwezig te zijn, gegrond op de planeet Aarde, brengt je wezenlijk dichter bij je ascensie.


Ascensie gaat om zelfmeesterschap, gebrek aan angst en het weten dat er geen afscheiding is.


Wat het Ascensie-proces gemakkelijk maakt, is de integratie van liefde zonder voorwaarden en het niet-oordelen. Dat betekent de realisatie van de Eenheid (Eenheidsbewustzijn) en dat er geen afscheiding is. Als je deze levenswijze eigen maakt, dan breng je meesterschap in je leven, zelfmeesterschap. Wat zelfmeesterschap betekent is, dat je vrij bent van illusie, zo kan je de Eenheid begrijpen. Een ander aspect van meesterschap is meesterschap over energie, over het bestaan en zelfs van de schepping.


Cursus inhoud :


Clearing

Matrix clearing ( opschoning van je energetisch systeem)

Activatie van de Antahkarana ( regenboogbrug)

Christusbewustzijn activeren ( activeren van het Christuskristal in de Hogere Hartchakra)

DNA upgraden en activeren

Lichtlichaam activeren (Mer-Ka-Ba)

7 chakra’s en pranakanalen upgraden en activeren

Teachings


Mis deze prachtige training niet!

Je kunt je aanmelden voor deze training via het antwoordformulier op mijn website of via mijn emailadres: [email protected]


De eendaagse training bedraagt 125.- inclusief thee en versnaperingen.

Als tweedaagse training is jouw investering 197.-,

Er kan dan wat dieper op de materie in worden gegaan in de vorm van sharing en teachings.

Op aanvraag te ontvangen!


Contraindicatie/Uitsluiting van deelname:

Omdat er gewerkt wordt met Electromagnetische energie is het helaas niet mogelijk om deel te nemen aan deze trainingen indien je een ernstige psychische stoornis (zoals bijvoorbeeld Psychose), Epilepsie of een Pacemaker hebt.